ŠKODA donerer biler til Knæk Cancer

Inden ugen er omme, har to heldige vindere vundet en ENYAQ iV 80 Plus og en OCTAVIA Combi iV RS, som ŠKODA Danmark har doneret til årets Knæk Cancer-indsamling.

Nu kan man både støtte en god sag og vinde en splinterny ŠKODA, for ŠKODA Danmark har doneret en ENYAQ iV 80 Plus og en OCTAVIA Combi iV RS til årets Knæk Cancer-indsamling, som kulminerer med det store Knæk Cancer-tv-show lørdag aften på TV 2.

”Hver tredje dansker bliver ramt af kræft. Dermed kommer alle – enten som syg eller som pårørende til en syg – i berøring med kræft. Derfor er det vigtigt at støtte Knæk Cancer-indsamlingen, og derfor har vi valgt at være præmiesponsor,” siger Michael Ebeling, direktør for ŠKODA Danmark.

ŠKODA-modeller fra øverste hylde

Der er tale om to biler fra øverste hylde i modelprogrammet i form af elbilen ENYAQ iV 80 Plus og den sportslige plug-in-hybridbil OCTAVIA Combi iV RS.

ENYAQ iV 80 Plus har en rækkevidde på over 500 km og kan lynlades (5-80 %) på 38 minutter. Den har masser af udstyr, bl.a. 21” alufælge, 3-zonet klimaanlæg, varmepumpe og anhængerforberedelse, ligesom der medfølger 5 års Service- og Reparationsabonnement. Bilen har en værdi af 462.983 kr., og man vinder samtidig en standardinstallation med ladeboks og ét års opladning fra Clever til en samlet værdi af 11.488 kr.

Man deltager i lodtrækningen om ENYAQ iV 80 Plus – og støtter det gode formål – ved at sms’e BIL til 1411 eller ved at ringe til 90 56 52 04. Det koster 150 kr. + almindelig takst, og vinderen trækkes under Vild med dans på TV 2 fredag 29. oktober.

Deltag gerne i begge lodtrækninger

Man kan sagtens deltage i to lodtrækninger, og i den anden lodtrækning er det plug-in-hybridbilen OCTAVIA Combi iV RS til en værdi af 418.393 kr., man kan vinde. OCTAVIA Combi iV RS kombinerer klimavenlig og sportslig kørsel, for den kan køre op til 60 km på el alene og accelerere 0-100 km/t. på 7,3 sekunder, når alle 245 heste bliver sluppet løs. Samtidig har den lækkert udstyr som bl.a. Matrix LED-forlygter, digitalt cockpit og sportssæder. Desuden vinder man en Clever-ladeinstallation med ladeboks og ét års opladning til en samlet værdi af 11.928 kr.

Man deltager i lodtrækningen om OCTAVIA Combi iV RS ved at sms’e SKODA til 1411 eller ved at ringe til 90 56 52 06. Det koster 150 kr. + almindelig takst, og vinderen trækkes under det store Knæk Cancer-tv-show på TV 2 lørdag 30. oktober.

Fakta om Knæk Cancer

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor TV 2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab samler danskerne i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft og samler penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Målet er, at færre får kræft, at flere overlever kræft, og at flere får et bedre liv efter kræft. Donationerne i de ni første Knæk Cancer-indsamlinger har muliggjort hele 354 projekter.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk